Revolutionizing Advertising: Le Mana o le DOOH ma Screenage Digital Signage Solutions

I le lalolagi o faʻasalalauga, o loʻo tupu se suiga.Le si'itia o fa'ailoga fa'akomepiuta i fafo-o-fale (e masani ona ta'ua oDOOH) o loʻo suia tulafono o le taʻaloga mo tagata faʻasalalauga ma tagata faʻatau.I le avea ai ma se ta'uta'ua fa'ailoga fa'ailoga numera, o le Screenage o lo'o ta'imua i lenei suiga.

Screenage-kiosks i fafo-1

O le maketi faʻasalalauga faʻasalalau i fafo atu o le fale (DOOH) i le lalolagi atoa o loʻo faʻatauina i le US $ 18.98 piliona i le 2021 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 57.93 piliona i le 2030. .Fa'asalalauga.

O le a tonu le DOOH?Aisea ua avea ai ma meafaigaluega mamana ma aoga mo tagata faasalalau?O lo'o fa'asino le DOOH i so'o se fa'asalalauga fa'akomepiuta o lo'o fa'aalia i nofoaga faitele, e pei o laupapa fa'asalalau, faiga o felauaiga ma meafale i luga o le alatele.E le pei o fa'asalalauga fa'aleaganu'u e pei o lolomi po'o fa'asalalauga fa'asalalau, DOOH e ofoina atu mea fa'amalosi ma fegalegaleai e pu'eina ai le mafaufau o le au maimoa tele.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le DOOH o lona mafai lea e tuʻuina atu mea faʻatatau, talafeagai i tagata faʻatau.E ala i le faʻaogaina o tekonolosi e pei o le geo-targeting ma auʻiliʻiliga a le au maimoa, e mafai e le au faʻasalalauga ona faʻavasega a latou feʻau i nofoaga faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga, faʻamautinoaina o latou faʻasalalauga e fetaui lelei ma le au maimoa.O lenei tulaga o le saʻo ma le faʻapitoa o se taʻaloga-sui mo tagata faʻasalalau, faʻatagaina latou e faʻateleina le aʻafiaga o latou faʻasalalauga.

I le fa'aopoopoina i le fa'atatauina o agava'a, o le DOOH e ofoina atu le fa'atusaina ma le fetuutuuna'i.Faatasi ai ma le malosi e faʻafouina ai mea i le taimi moni, e mafai e tagata faʻasalalau ona tali atu i mea o loʻo tutupu i le taimi nei ma faiga, faʻamautinoa e tumau pea a latou feʻau i taimi talafeagai ma talafeagai.O lenei ituaiga o mataalia e sili ona taua i aso nei o le televave, suiga o le lalolagi, lea o le mafai ona tumau talafeagai ma luma atu o le piʻo e taua tele i le manuia.

I le avea ai o se taʻutaʻua faʻailoga faʻailoga numera, ua tuuto le Screenage i le faʻauluina o mea fou ma le lelei i le DOOH fanua.Fa'atasi ai ma le tele o oloa ma fofo, Screenage e mafai ai e le au fa'asalalauga ona faia ni fa'ailoga mata'ina ma le a'afia o fa'ailoga fa'atekinolosi e fa'aoga ai a latou au maimoa.

Mai fa'aaliga LCD maualuga i mea fa'apitoa ma fa'apitoa, o oloa a le Screenage ua mamanuina e fa'afetaui ai mana'oga 'ese'ese o le pisinisi DOOH.Pe o se fa'apipi'i tele i fafo po'o se fa'aaliga laititi i totonu, o le Screenage o lo'o i ai le tomai ma punaoa e fa'aliliu ai so'o se va'aiga i le mea moni.

E le gata i lea, o le Screenage e tuuto atu i le tumau i luma o le alualu i luma faatekinolosi i le alamanuia faʻailoga numera.E ala i le faʻaauauina o tupe faʻaalu i suʻesuʻega ma atinaʻe, e faʻamautinoa e le Screenage o ana oloa e faʻapipiʻiina i foliga sili ona lata mai ma galuega, e mafai ai e le au faʻasalalauga ona tuleia tuaoi o le fatufatuaʻi ma le faʻafouina i a latou faʻasalalauga.

I se aotelega, o le tuputupu aʻe o faʻasalalauga faʻatekonolosi i fafo atu o le fale e maua ai se avanoa fiafia mo tagata faʻasalalauga e aapa atu ma faʻatasi ma tagata faʻalogo i ni auala fou ma aʻafia.Faatasi ai ma lona gafatia e tuʻuina atu mea faʻatatau, malosi ma fetuutuunai, DOOH o loʻo toe faʻamalamalamaina mea e mafai i faʻasalalauga i fafo.

I le avea ai o se tagata gaosi fa'ailoga numera fa'atuatuaina, ua sauni le Screenage e ta'ita'ia lenei suiga, ma tu'uina atu i le au fa'asalalauga mea faigaluega ma alagaoa latou te mana'omia e fatu ai fa'asalalauga fa'asalalauga i fafo e manatua pea ma aoga.Faatasi ai ma le maketi o le DOOH i le lalolagi atoa o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina i luga fou, o le taimi lenei mo le au faʻasalalauga e faʻaogaina le malosi o faʻailoga numera i fafo ma ave a latou feʻau i le isi tulaga.

Talia le lumanai o le vaaifesootaiga ma Screenagema molimauina le mana liua latou te ofoina atu.


Taimi meli: Ian-10-2024